Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (2024)

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (1)
Opzoek naar de beste beauty adventskalender 2023? Je vindt hier een overzicht van de leukste en beste beauty adventskalender van 2023.

In dit overzicht heb ik de leukste kalenders verzameld waarbij ik rekening heb gehouden met de inhoud, de verpakking, prijs en populariteit. Een ideaal kerstcadeau voor elke beauty liefhebber of om jezelf in de watten te leggen 🙂

Met een beauty adventskalender 2023 tel je op een leuke manier af tot deze Kerst. Elke dag in December open je een nieuw vakje van de beauty adventskalender en wordt je verrast met een beauty gerelateerd cadeautje.

Zie hier de leukste beauty adventskalender van 2023:

Beauty Adventskalender 2023

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (2)

1. LookFantastic Advent Calendar 2023

Ook dit jaar brengt de webshop LOOKFANTASTIC een nieuwe editie beauty adventskalender 2023 uit! Deze staat geheid op nummer 1 omdat deze beste beauty adventskalenders al meer dan 7 jaar op rij uitverkocht is! Bij deze kalender is het dus echt een kwestie van er snel bij wezen.

Dit jaar bevat de kalender LookFantastic’s meest geprezen en luxueuze merken zoals NARS, MAC, Elemis, Color Wow en Sol de Joneiro. De inhoud bestaat uit maar liefst 27 fantastische beauty verrassingen! De producten variëren van huidverzorging, make-up tot aarverzorging. Zie ook hier mijn: LookFantastic Adventskalender Review

️ Korting: gebruik code: LFNLJANINEB voor 20% korting!

Inhoud: 27 producten
Waarde inhoud: € 625,-

Verkoopprijs: € 115,-

BEKIJK PRODUCT

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (3)
2. Essence Adventskalender 2023

De Essence Adventskalenders zijn ieder jaar ongekend populair. Dit komt met name door de goede prijs-kwaliteit verhouding. De kalenders hebben een niet al te hoge aanschafprijs en hebben een leuke inhoud. Ook dit jaar is er een nieuwe Essence Adventskalender 2023!

Het origineel (nummer 1) komt dit jaar met een open klapbaar design en bevat maar liefst 24 Essence producten. De kalender bevat ieder jaar speciale Essence make-up speciaal afgestemd op de feestdagen. Deze producten zijn dus limited editions. In de kalender vind je o.a. een mini nagellak en lipgloss. Maar ook een holo face mask en leuke face & nail pearls.

Naast de Essence Merry Everything & Happy Always adventskalender heeft Essence dit jaar ook twee do it yourself adventskalenders uitgebracht. Bij de Essence DIY kalenders pak je zelf de producten in de bijgeleverde zakjes in. Ideaal voor de creatievelingen.

  1. Merry Everything & Happy Always à € 33,95
  2. DIY Got a Special Delivery à € 26,95
  3. DIY Express From Noth Pole à € 26,95

Bekijk aanbod

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (4)

3. RITUALS Adventskalender

Onmisbaar in deze lijst, dé RITUALS Adventskalenders. Dit jaar komt de Rituals niet met één, maar liefst vier verschillende adventskalenders! De Rituals adventskalender 2023 bestaat uit een collectie van vier verschillende designs waarbij variërend qua inhoud en prijs. Vorig jaar waren dit er drie, maar dit jaar is daar een speciale adventskalender voor mannen bijgekomen, namelijk: ”The Ultimate Men’s Gift Box”. De kalenders zien er op en top uit qua design en de aanschafprijzen zijn ook nog eens heel voordelig ten opzichte van de waardes.

De standaard RITUALS kalenders tellen tot 24 december en bevatten dan ook 24 cadeautjes. De speciale mannen editie bevat 12 vakjes. Achter elk deurtje van deze advent kalender vind je een luxueus cadeautje uit het RITUALS assortiment terug. De kalenders bevatten producten voor in de douche, maar ook verschillende huisparfum producten. Ideaal om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Je maakt elke RITUALS liefhebber hier sowieso blij mee! 🙂

  1. Classic Advent Calendar à € 79,90
  2. The Ultimate Men’s Gift Box à € 89,90
  3. Deluxe Advent Calendar à € 99,90
  4. Premium advent Calendar à € 169,90

Bekijk aanbod

4. Charlotte Tilbury Adventskalender

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (5)

Ook de Charlotte Tilbury Adventskalender is ieder jaar weer een zeer geliefde beauty adventskalender. De beauty adventskalender 2023 is onlangs ook uitgebracht en bevat dit jaar weer prachtige en luxeuze producten van het merk. De kalender bevat allerlei laatjes die tot 12 dagen aftellen. Houd je van luxe en van zeer hoge kwaliteit cosmetica? Dan is deze advent kalender een absolute must have!

De kalender bevat 12 producten van Charlotte Tilbury waaronder de welbekende beauty wands en flawless setting spray.

Inhoud: 12 producten
Verkoopprijs: € 200,-

BEKIJK PRODUCT

5. Bijenkorf Adventskalender

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (6)

Ontdek elke dag een nieuwe verrassing! Deze beauty adventskalender bevat prachtige producten van o.a. bekende merken zoals Charlotte Tilbury, Hourglass, Paula’s Choice, Kiehl’s, NARS, Olaplex en nog veel meer.

Met hoogwaardige producten zoals make-up, huidverzorging en geuren, zul je elke dag genieten van een nieuwe verrassing. Maak je klaar om te stralen tijdens de feestdagen met de Bijenkorf beauty adventskalender 2023.

Inhoud: 25 producten
Waarde inhoud: € 600,-

Verkoopprijs: € 139,-

BEKIJK PRODUCT

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (7)

6. Zalando Beauty Adventskalender 2023

Uiteraard mag de Zalando Adventskalender ook niet ontbreken in dit overzicht! Met deze kalender kan de voor vreugde voor de Kerst gaan beginnen. De Zalando Adventskalender 2023 bevat 24 uitschuifbare vakjes met ieder een eigen cadeautje en heeft een mooi pastel kleurig design.

De producten variëren in huidverzorging, make-up- en lichaamsverzorging. In de kalender vind je o.a. merken zoals Augustinus Bader, Rituals, Mac, Beauty of Joseon en Byoma. De inhoud heeft een totale waarde van € 480,- bij elkaar en bevat van de 24 producten, 15 fullsize producten.

Inhoud: 24 producten
Waarde inhoud: € 480,-
Verkoopprijs: € 99,95

BEKIJK PRODUCT

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (8)

7. Bangerhead

Dit jaar brengt de webshop Bangerhead.nl haar tweede beauty adventskalender uit! De kalender heeft een complete metamorfose ondergaan en bestaat nu uit een luxeuze toilettas met allerlei genummerde cadeau zakjes. Tel 24 dagen af tot kerst met ieder dag weer: een nieuw verrassend beauty cadeau.

De Bangerhead Adventskalender 2023 bevat 12 full-size producten van o.a. merken zoals Augustinus Bader, Dr Ceuracle, Klairs, Verso, LH cosmetics, NAILBERRY, Urban Decay en By Bangerhead. De andere 12 producten in kleiner formaat zijn van populaire merken zoals 111Skin, OUAI, Juliette has a gun, Skinceuticals en Dermalogica.

Wat leuk en uniek aan deze kalender is? Dat deze een aantal doordachte producten bevat die heel goed met elkaar te combineren zijn. Ga de feestdagen tegemoet en verras jezelf of een ander met deze prachtige adventskalender van Bangerhead! De kalender bevat skincare, haircare, make-up, lichaamsverzorgingsproducten en parfum.

Inhoud: 24 producten
Waarde inhoud: € 540,-
Verkoopprijs: € 129,-

BEKIJK PRODUCT

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (9)

8. The Body Shop

De The Body Shop Adventskalenders zijn een feestje for everybody! Uiteraard ook dit jaar brengt de webshop weer zijn geliefde nieuwe editie van de beauty adventskalender 2023 uit. Het zijn er dit keer niet één, maar liefst drie verschillende varianten waar je uit kunt kiezen! Daarnaast zit er bij iedere kalender de gedachte achter om de wereld een beetje mooier en eerlijker te maken. Mooi kerstgedachte niet waar? Zo zet The Body Shop elke Fair-Trade partner in het zonnetje. Ook aan het milieu is gedacht want de kalender is gemakkelijk te hergebruiken en/of te recyclen.

De drie beauty adventskalenders van The Body Shop variëren van een lage tot hogere prijs. Ook de inhoud en de waarde van de producten variëren. Zo is er voor ieder wat wils. De één is dus net wat uitgebreider dan de ander, maar bevatten allemaal onmisbare producten voor lichaam en huid. Zie ook hier mijn: The Body Shop Adventskalender Review

  1. The Advent of Change à € 69,-
  2. The Big Advent Calendar of Change à € 99,-
  3. The Ultimate Advent Calendar of Change à € 149,-

Bekijk aanbod

9. Douglas Adventskalender

Dan op nummer 6, dé Adventskalender van Douglas in deze beste beauty adventskalender lijst. Net als de afgelopen jaren, komt de Douglas ook in 2023 met verschillende beauty adventskalenders aan. Wat er dit jaar allemaal in zit, weet ik helaas nog niet. Net zoals de voorgaande kalenders heb ik een mailtje gestuurd met de vraag dat wanneer er meer bekend is of zij dit met wij willen delen. Kortom: keep u posted! 🙂

Vorig jaar kwam de Douglas Adventskalender in een mooie luxeuze verpakking met een chique rode kleur. De kalender telde tot 24 dagen af tot kerst en achter elk deurtje bevond zich een leuke verrassing. Een perfecte en budgetvriendelijke manier om nieuwe beauty producten en merken uit te proberen.

Merken die vorig jaar o.a. in deze beauty adventskalender 2023 zaten waren: Sol de Janeiro, Real Techniques, Estée Lauder, Abercrombie & Fitch en Dr.Hauschka. De Douglas Adventskalender bevat vaak een mooie mix aan huidverzorgingsproducten, geurproducten, makeup en toffe accessoires.

Verwachte release datum: n.n.b.

Inhoud: n.n.b.
Waarde inhoud: n.n.b.
Verkoopprijs: n.n.b.

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (10)

10. Clinique

Op nummer 10 in deze beste beauty adventskalenders lijst: de Clinique Adventskalender. Ieder jaar blijft de Clinique adventskalender mij verrassen. Ik heb de kalender op nummer 10 gezet omdat deze er uit spat qua waarde van de inhoud en verkoopprijs waar deze voor te koop is. Je hebt met deze adventskalender echt waar voor je geld en het geeft je de mogelijkheid om meerdere producten van Clinique uit te proberen.

De Clinique Adventskalender bevat ook dit jaar 24 mini producten van het merk. De Clinique Adventskalender 2023 heeft een mooie inhoud aan producten bestaand uit de bestverkochte items van het merk. Denk onder andere aan de welbekende chubby sticks, ddml lotion en take the day off make-up remover! Een leuk cadeau om te geven of jezelf te verwennen deze kerst.

Inhoud: 24 producten
Verkoopprijs: € 159,-

BEKIJK PRODUCT

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (11)

11. MAC Make Up Adventskalender

De MAC Beauty Adventskalender spat er elk jaar weer uit! Deze make-up kalender ziet er dit jaar weer totaal anders uit en straalt een en al kerstmis uit! De kalender bevat 24 cadeautjes die bestaan uit de best selling make-up goodies van MAC. Daarnaast bevat deze ook direct de meest nieuwe kleuren uit het assortiment.

Voeg wat glitter en glammer toe bij het aftellen naar Kerst met deze prachtige MAC Adventskalender. Het is het ultieme cadeau voor de geliefde mensen om je heen of jezelf. Kleine spoiler, de MAC Adventskalender 2023 editie bevat o.a. hun nieuwe MAC Stack mascara en prachtige lipsticks. Aftellen naar kerst met iedere dag een nieuw make-up product van MAC.

Inhoud: 24 producten
Verkoopprijs: € 199,95

BEKIJK PRODUCT

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (12)

12. NYX Beauty Adventskalender 2023

Aftellen tot kerst wordt nog leuker met deze prachtige beauty adventskalenders van het make-up merk NYX. Ook dit jaar komt NYX met een nieuwe adventskalender. Echter pakt NYX het dit jaar totaal anders aan, want het zijn dit jaar twee suprise boxen. Ik vind de vormgeving echt geweldig en leuk dat zij zo uniek durven te zijn! Een leuk cadeau voor het aftellen naar Kerst. In de grote suprise boxe vind je 23 full size producten met o.a. de welbekende butter glosjes en fat oil!

De andere suprise box doet mij denken aan een piñata en bevat 14 feestelijke producten waaronder make-up voor de lippen, het gezicht en ogen. Maar ook diverse beautytools. De NYX Beauty Adventskalender 2023 zijn beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!

  1. 24 Full-Size Piece Makeup Suprise Box à € 79,95
  2. Pull-to-open Suprise Makeup Box à € 64,95

Bekijk aanbod

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (13)

13. NIVEA Adventskalender 2023

Laat je verrassen met de NIVEA adventskalender. Achter de 24 deurtjes bevinden zich allemaal voedende en verzorgende producten van NIVEA en Labello. Denk aan producten zoals een mini body lotion, handcrème, gezichtscrème of lippenbalm.

Intensief verzorgende producten, ideaal om de wintermaanden mee door te komen. De NIVEA Adventskalender is net zoals vorig jaar in vorm van een besneeuwd huis. Echter is het design wel anders. Je kunt deze herkennen aan de man met de labrador aan de linkerzijde. Open elke dag één nieuw vakje en tel af tot kerst.

Inhoud: 24 producten
Verkoopprijs: € 49,95

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (14)

14. Essie Beauty Adventskalender 2023

Ook onmisbaar in deze beste beauty adventskalender lijst van 2023: de Essie Adventskalender! De Essie Adventskalender is gevuld met nagellak in allerlei kleurtjes. Het merk staat bekend om zijn kwalitatief goede en lang houdende nagellak. Een leuke manier om kennis te maken met Essie en verschillende kleurtjes nagellak uit te proberen.

Tel af tot kerst en open elke dag een nieuw vakje met daar achter een Essie product. De adventskalender 2023 bevat dit jaar o.a. 10 mini nagellakjes in de best verkochte kleuren van het merk en twee langhoudende lakjes uit het gel couture assortiment. Maar ook vijf nagelverzorgingsproducten zoals een nagelolie, remover, nail hardner, base en top -coat zijn inbegrepen. Kortom: een prachtig en origineel cadeau voor elke nagellak liefhebber!

Pak je het liever wat kleiner aan? Dan heeft Essie speciaal voor jou dit jaar ook een mini adventskalender uitgebracht. Deze staat op nummer 2 afgebeeld. Deze beauty adventskalender 2023 bevat vier verschillende lakjes van het merk.

  1. Candy Cane à € 59,95
  2. Christmas Wonderland à € 24,95

Bekijk aanbod

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (15)

15. Maybelline New York

Ook onmisbaar in dit overzicht van de beste beauty adventskalender 2023: de kalenders van Maybelline New York. Dit jaar komt het cosmetica merk met vier verschillende adventskalenders. Twee voor Kerst en twee voor Oud en Nieuw. De licht roze varianten zijn de Kerst varianten en de paarse varianten voor de jaarwisseling. Achter ieder deurtje bevind zich een product van dit welbekende make-up merk.

Maybelline komt net zoals vorig jaar met vier verschillende Maybelline adventskalenders, namelijk: de orginele (nr.3), één van 31 dagen (nr.1) en twee varianten van 5 dagen (nr.2 en 4). De 5-daagse kalenders zijn vooral leuk als je opzoek bent naar een kerstcadeau of kalender binnen een kleiner budget!

Met de Maybelline adventskalender 2023 worden er elke dag cadeautjes gegeven! In de kalenders vind je dit jaar o.a. een mascara, primer, lippenstift en nagellak. Alles om een feestelijke make-up look mee te maken. De inhoud verschilt per variant. Maar achter de deurtjes zitten allerlei prachtigeMaybelline make-up producten.

  1. Countdown to New Year à € 69,99
  2. New Year Mini à € 14,95
  3. Magical New York Christmas à € 49,99
  4. Christmas Mini à € 14,95

Bekijk aanbod

Laatste update: 02-10-2023 (net zoals vorig jaar zal ik onderstaand overzicht regelmatig updaten, dit zodat het een actueel aanbod blijft) Ook voor release data en het voorkomen dat een beauty adventskalender 2023 al uitverkocht is, adviseer ik je deze pagina op te slaan als bladwijzer)

Beauty Adventskalender 2023 – Waar te koop?

Beauty Adventskalender 2023 zijn overal tegenwoordig wel te koop. Je kunt ze in de winkel kopen of online bestellen. Vaak verkoopt het merk van de beauty adventskalender 2023 zelf, deze ook in hun eigen webshop. Toch kan ik mij voorstellen dat het een zoektocht kan zijn om een passend cadeau te vinden voor kerst. Daarom heb ik hieronder een aantal webshops opgesomd die net zoals ik hun beauty adventskalenders voor 2022 in één overzicht hebben verzameld.

De volgende webshops hebben een eigen beauty adventskalender 2023 overzicht en zijn mijn absolute favoriet:

Hopelijk heeft mijn overzicht met de beauty adventskalender van 2023 je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze!

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je mijn blog. Je helpt mij hier enorm mee en hopelijk kan ik hierdoor in de toekomst nog meer beauty gerelateerde content creëren. Want dat is wat ik het liefste doe Bedankt voor je steun.

Benieuwd naar meer beauty toppers? Bekijk mijn beste beauty koop lijsten hier!

Volg je mij al opInstagram, TikTok&Bloglovin?

Beste Beauty Adventskalenders 2024: deze wil je hebben! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 6104

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.